pe cand o tura?
Moderators: dragosne, davecamp
oreste wrote:Uite una: m-am visat sa fiu eu mai deosebit (a fost si din economie, si din dorinta de a-mi usura bicla) mi-am preparat bicla single-speed. Vazand ca nu pot sa tin viteza "fugarilor" (Heroina, Dino, Extremu',etc) am marit raportul pana la 44/14. Scopul a fost atins si m-am putut tine si eu in rand. Si acum sticaciunile:
- am paradit urmatoarele piese: lant, pinion, intinzator, monobloc, pedale, si chiar si foaia (cam 400 roni, nu-i de colo);
- am crescut masa musculara, lucru de care nu aveam nevoie de loc ( pedalare in frecventa mica, aproape iziometrica, pana la atingerea vitezei de croaziera fapt care a dus si la dese perioade de febra musculara si recuperare greoaie );
- am inceput, odata si cu venirea frigului, sa resimt anumite jene la genunchiul drept (piciorul de "atac") care revin din cand in cand pana ma incalzesc.
Iata deci cate probleme pot aparea doar dintr-o simpla greseala de abordare. Si in acelasi timp o demonstratie cum sa iesi mai scump cheltuind mai putin.
globula_neagra wrote:un secret la atrenamentele astea ar fi alimentatia
eu unul mancam 2 paini pe zi ,200 de grame de branza ,1 salata de rosii ,5 6 litri de apa
sau paste cu branza ,mazare cu bulion (d`ala facut la tara ca e mai sanatos)
pui cu salata si 1 paine si cativa cartofi fierti
si mai variam uneori cu vreo escapada in ciocolata) 100 de grame minim
stiu ca nu e chiar cea ce trebuie ....dar imi furniza energia de care aveam nevoie (mancarurile grele,gatite,prajite, ma lesinau)
oreste wrote:
Return to Plimbari, ture, actiuni organizate, zile ale bicicletei
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest