Biciclete, accesorii, echipament ciclism

www.CiclismAmatori.ro • View topic - Ajutor tehnic

Ajutor tehnic

Informatii tehnice, reparatii, intretinere biciclete

Moderators: dragosne, davecamp

Re: Ajutor tehnic

Postby stranger_2013 » Fri Mar 05, 2010 10:55 am

stranger_2013
Membru

Postby mariuscbn » Fri Mar 05, 2010 1:59 pm

Si aici cauti furca care o vrei si vezi comentariul http://www.freerider.ro/mag/furci-de-cr ... -5907.html
Sau scrii pe "cautare" numele furcii ;)
Be the change you want to see in the world!
Sunt ca un cal Pursange...care niciodata nu alerga ca sa castige cursa...ci pentru a se intretine!!!
mariuscbn
Membru Senior

Postby valy_bike » Wed Mar 10, 2010 3:53 pm

Au venit in sfarsit banii ! Acum sa vin la BUCURESTI pt. a ma decide ce voi lua .ORICUM VA MULTUMESC MULT, PT. AJUTOR CAT SI SPRIJIN ...MORAL !!
valy_bike
Membru

Postby mihai » Fri Mar 12, 2010 1:01 pm

Salutare tuturor! Revin cu una bucata intrebare, la care va cer sfatul/parerea voastra: Care butuc este mai bun (cu avantaje/dezavantaje) cele cu bile sau cele cu rulmenti? As dori sa-mi schimb butucul pe spate (nu este cu prindere pt disc). Am gasit un Shimano Deore LX (cu bile/36 gauri) la Bikexpert la 105,00 ron. O fi bun? Si mai sunt si cele Novatec cu 2 sau 4 rulmenti. Va multumesc anticipat pt sfaturi/pareri :)
mihai
Membru Senior

Postby oreste » Fri Mar 12, 2010 4:47 pm

Parerile sunt impartite. Ti-as sugera totusi novatec cu 4 rulmenti.
oreste
Membru Senior

Postby bikexcs_tech » Fri Mar 12, 2010 5:45 pm

mihai wrote:Salutare tuturor! Revin cu una bucata intrebare, la care va cer sfatul/parerea voastra: Care butuc este mai bun (cu avantaje/dezavantaje) cele cu bile sau cele cu rulmenti? As dori sa-mi schimb butucul pe spate (nu este cu prindere pt disc). Am gasit un Shimano Deore LX (cu bile/36 gauri) la Bikexpert la 105,00 ron. O fi bun? Si mai sunt si cele Novatec cu 2 sau 4 rulmenti. Va multumesc anticipat pt sfaturi/pareri :)

Salut,
Parerea noastra este ca trebuie sa sti exact ce vei face cu bicicleta pentru ca acei butuci au intrebuintari diferite.
Deore LX sunt niste butuci extraordinari ruleaza foarte usor pe orice tip de drum insa sunt sensibili la izbituri , sarituri adica DH sau AM din acest motiv shimano a scos gama SAINT care sunt pe rulmenti speciali de DH .
Novatec rulmenti un pic mai grei dar extrem de rezistenti inclusiv la DH.

Concluzie ambii sunt buni dar cu intrebuintari diferite.

o zi buna
BIKEXCS Team
bikexcs_tech
Membru

Postby mihai » Fri Mar 12, 2010 5:58 pm

bikexcs_tech wrote:
mihai wrote:Salutare tuturor! Revin cu una bucata intrebare, la care va cer sfatul/parerea voastra: Care butuc este mai bun (cu avantaje/dezavantaje) cele cu bile sau cele cu rulmenti? As dori sa-mi schimb butucul pe spate (nu este cu prindere pt disc). Am gasit un Shimano Deore LX (cu bile/36 gauri) la Bikexpert la 105,00 ron. O fi bun? Si mai sunt si cele Novatec cu 2 sau 4 rulmenti. Va multumesc anticipat pt sfaturi/pareri :)

Salut,
Parerea noastra este ca trebuie sa sti exact ce vei face cu bicicleta pentru ca acei butuci au intrebuintari diferite.
Deore LX sunt niste butuci extraordinari ruleaza foarte usor pe orice tip de drum insa sunt sensibili la izbituri , sarituri adica DH sau AM din acest motiv shimano a scos gama SAINT care sunt pe rulmenti speciali de DH .
Novatec rulmenti un pic mai grei dar extrem de rezistenti inclusiv la DH.

Concluzie ambii sunt buni dar cu intrebuintari diferite.

o zi buna
BIKEXCS Team

Va multumesc pt sfaturi/pareri! De folosit bicla o folosesc mai mult pe asfalt si odata sau de 2x pe an merg cu ea la munte (pe coclauri), unde o cam fortez! Cum a fost de ex maratonul de la Gilau din septembrie 2009. Sanatate tuturor ;)
mihai
Membru Senior

Postby valy_bike » Fri Mar 12, 2010 8:05 pm

Sall!
Si eu tot butuci novatec i-ti recomand ! De cand mi-am echipat bike-ul cu novatec nu mai am treaba cu nimic (reglaje ,vaselina...)DECI ....novatec !
:shock:
valy_bike
Membru

Postby thor66six » Fri Mar 12, 2010 11:06 pm

Roti cu Novatec am si eu. Cumparate de la Basso si toata lumea stie cum merge ala. Nu au nici pe dracu.
Imi place munca,ma fascineaza...as sta toata ziua sa ma uit la ea.
thor66six
Membru Senior

Postby valy_bike » Wed Mar 17, 2010 6:56 pm

CE PARERE AVETI !

Cand am optat pt. furca rock shoc tora 381 u-tourn si trebuia maine sa vin sa o cumpar,stupoare !!!!! LA MAGAZIN.... NU MAI AU ! ,,SA VANDUT CA PAINEA CALDA " ACUM STAU IN STAND BY, PANA ADUC NOUA ...TRANSA ! DAR SI CAND OI LUA-O OOOO ! BUCURESTI SCRIE PE EA PRIMUL TRASEU !CA MI SA URAT DE STAT IN CASA !!!!!!! :o :o :o
valy_bike
Membru

PreviousNext

Return to Centrul Tehnic