Executie sape, turnare sape

Echipament ciclism

Biciclete, accesorii, echipament ciclism

www.CiclismAmatori.ro • View topic - Re: REGULAMENT FORUM

Re: REGULAMENT FORUM

Sugestii şi Reclamaţii, Informaţii pentru începători (înregistrare, cum se pun poze şamd)

Moderator: davecamp

Re: REGULAMENT FORUM

Postby andrei mocanu » Sat Jan 29, 2011 12:07 pm

........................................ * * * * * * * * * * * * ..........................................
1.Acest forum se adreseaza in principal iubitorilor naturii si aerului curat, plimbarilor cu bicicleta si nu numai, pentru facilitarea discutiilor si schimbului de informatii pe teme ciclistice. Inregistrarea nu este obligatorie pentru a citi mesajele, dar este necesara pentru a putea scrie mesaje, a deschide subiecte noi de discutie si pentru a descarca fisierele atasate mesajelor. Accesul la forum si inregistrarea sunt gratuite.

1.1.Explicatiile termenilor folositi:
- cont: un set de informatii personale (incluzand un nume si o parola) ce permit accesul si identificarea utilizatorilor acestui forum.
- topic sau subiect: un grup de mesaje cu o tema comuna
- avatar: o imagine de dimensiune mica, asociata unui utilizator si afisata langa fiecare mesaj scris de acesta.
- ban: interdictie de accesare a forumului pentru un anumit cont, o adresa sau o gama de adrese IP, pe o durata de timp precizata sau pe termen nelimitat.
- pictograma sau smiley: o imagine ce poate fi introdusa intr-un mesaj pentru a sugera grafic diverse expresii sau sentimente ce nu pot fi reproduse prin text.
- semnatura: un text scurt atasat dupa fiecare mesaj scris (similar cu o semnatura pe un document scris).

2.Posturi


2.1 Numarul de posturi scrise in forum este afisat cu titlu informativ, in functie de posturile scrise puteti obtine diferite ranguri in ierarhia forumului, astfel :
- de la 0 la 100 posturi - rangul de "Membru "
- peste 101 posturi - rangul de "Membru Senior"

2.2 Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Daca va abateti de la firul discutiei, postul dumneavoastra poate fi editat sau chiar sters de catre un moderator sau administrator fara explicatii suplimentare.
2.3 Folositi un limbaj decent, fara atacuri la persoana, insinuari, jigniri, amenintari si/sau expresii vulgare, chiar si atunci cand folositi mesageria privata, atat in discutiile dintre voi, cat si in cele cu moderatorii sau administratorii acestui forum.
2.4 Inainte de deschiderea unui subiect nou, asigurati-va ca nu exista deja un topic cu tema dorita in alte sectiuni ale forumului folosind functia "Cautare". Daca nu s-a mai discutat, puteti incepe o noua discutie incadrand mesajul la sectiunea corespunzatoare. Subiectele deschise in sectiuni nepotrivite vor fi mutate de catre administratori sau moderatori acolo unde le este locul fara explicatii suplimentare.
2.5 Se interzice si se sanctioneaza conform punctului 6.2 introducerea mesajelor, avatarurilor si semnaturilor care contin:
- informatii despre alte site-uri, magazine, firme daca nu sunt relevante pentru discutia in care sunt scrise ("SPAM")
- texte sau imagini pornografice, erotice, rasiste, defaimatoare sau orice alte date in contradictie cu legislatia in vigoare
- informatii care incalca legea dreptului de autor

2.6 Se interzice si se sanctioneaza conform punctului 6.1 introducerea posturilor care contin:
- text scris folosind limbaj IRC
- posturi scrise cu majuscule
- text in care exista culori fara rost, mai mult de 3 pictograme (smileys) consecutive, semne de punctuatie repetate, fara semne de punctuatie, majuscule etc.
- mesaje ce au scop de a atrage atentia moderatorilor asupra unor mesaje din forum (aceste notificari se trimit catre un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT)

- imagini asociate (avataruri) animate, sau care nu au nici o legatura cu profilul acestui forum (personaje din desene animate, filme, viata publica, (caricaturi,etc)
2.7 Semnaturile nu trebuie sa depaseasca 3 randuri de text, iar marimea scrisului nu trebuie sa fie mai mare decat cea a textului din mesaj. Nu se accepta imagini in semnatura, mesaje publicitare, informatii despre firme sau magazine sau orice alt fel de informatie care contravine prezentului regulament. Nu se accepta semnaturi ce au scopul de a atrage atentia moderatorilor / administratorilor asupra unor mesaje sau actiuni.(aceste notificari se trimit catre un moderator sau administrator STRICT PRIN MESAJ PRIVAT)
2.8 Imaginile asociate au o limita a dimensiunii in pixeli si o limita a marimii de fisier in kilobytes precizata in momentul inregistrarii.
2.9 Incercati sa nu citati integral mesajul anterior, acest lucru duce la un consum inutil de resurse. Daca doriti sa raspundeti ultimului mesaj scris in discutie, nu folositi citarea mesajului. Puteti cita un mesaj anterior doar daca doriti sa raspundeti numai la unele pasaje ale acelui mesaj.
2.10 Nu se accepta introducerea in mesaj a imaginilor gazduite pe alte site-uri. Acest lucru este incorect fata de respectivele site-uri (utilizarea continutului fara accesarea site-ului respectiv), cat si deranjant pentru utilizatorii cu conexiuni de viteza redusa. Daca politica de copyright a celorlate site-uri permite utilizarea continutului, imaginile pot fi salvate si atasate in mod normal in mesaj.

3. Administratori, moderatori
3.1 Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea sa tehnica, cat si cu partea administrativa. Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata nimanui pentru actiunile lor.
3.2 Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului si a interveni in discutii prin modificarea sau stergerea mesajelor, urmand in acelasi timp prezentul ghid. Functia de moderator implica responsabilitatea peste o sectiune a forumului sau pe intregul forum, fara a fi necesare explicatii pentru actiunile efectuate.
3.3 Orice disputa sau abatere de la regulament a unui moderator va fi semnalata prin mesaj privat unui administrator.

4. Conturi
4.1 Pentru inregistrare si activarea contului este necesara completarea tuturor campurilor cerute, cat si o adresa de e-mail functionala. Adresa furnizata va fi folosita doar pentru procedura de inregistrare in forumul ciclismamatori.ro si pentru anunturile administrative.
4.2 Dupa inregistrare, trebuie sa va completati datele personale. Conturile fara datele personale completate in intregime NU VOR FI APROBATE.
4.3 Puteti renunta oricand la contul dumneavoastra. Trimiteti un e-mail sau mesaj privat unui administrator in care cereti acest lucru, iar contul va fi inchis (mesajele scrise de dvs. nu vor fi insa sterse).
4.4 Nu se accepta la inregistrare ca nume de utilizator adrese de e-mail sau adrese internet. Administratorii isi rezerva dreptul de a suspenda temporar orice cont care incalca aceasta regula pana la clarificarea situatiei.

5. Mesageria privata
5.1 Mesageria privata este un sistem de comunicare intre utilizatorii forumului. Informatiile transmise prin aceasta metoda pot fi citite doar de catre cei carora le sunt adresate mesajele, si nu apar in sectiunile publice ale forumului.
5.2 Incercati sa evitati trimiterea de informatii comerciale nesolicitate (SPAM) prin sistemul de mesagerie privata.

6. Regulament sectiunea vanzari
6.1.Toate anunţurile care nu sunt însoţite de minim o poza reala cu produsul pus in vanzare,o adresa de e-mail corectă completă şi actuală(optional numarul de tel. mobil)vor fi sterse fara un anunt in prealabil.
6.2.Anunturile dumneavoastra sunt active 60 zile de la data inregistrarii,dupa aceasta perioada vor fi sterse.
6.3.Userii ale caror anunturi nu mai sunt valabile sunt rugati sa ne trimita un mesaj insotit de link-ul produsului vandut cu mentiunea "Se poate sterge"
6.4.CiclismAmatori nu isi asuma responsabilitatea si nu ofera nicio garantie privind drepturile de proprietate asupra articolelor vandute sau cumparate prin intermediul site-ului nostru, asupra provenientei lor, asupra calitatii lor, asupra concordantei lor cu prevederile legale sau cu scopurile concrete in care au fost achizitionate, asupra oricaror drepturi in legatura cu aceste articole, inclusiv oricaror drepturi de proprietate intelectuala sau asupra comiterii unor eventuale ilegalitati in detrimentul unei terte parti. Nu oferim nicio garantie referitoare la identitatea vreunui utilizator inregistrat pe CiclismAmatori,al caror produse din topic-ul “Vanzari” au fost puse spre vanzare si / sau referitoare la actiunile acestora.
Răspunderea pentru conţinutul şi exactitatea informaţiilor publicate in topic-ul "VANZARI"aparţine in totalitate autorilor.

6.5.Administratia isi rezerva dreptul de a modifica/corecta/sterge anunţurile atunci cînd situaţia o impune.
6.6.Continutul mesajelor in sectiunea vanzari vor fi clare si la subiect, comentariile care n-au nicio legatura cu produsul pus in vanzare vor fi sterse de catre administratie.

7. Sanctiuni
7.1. Incalcarea punctelor 2.3 si 2.4 se sanctioneaza cu avertisment de 20% (in cazurile speciale, avertismentul poate fi dat intr-un procent mai mare). Incalcarea repetata a punctului 2.2 se sanctioneaza cu avertisment de 20%.
7.2. Incalcarea punctului 2.5 se sanctioneaza cu stergerea imediata a contului si a mesajelor care incalca regulile enuntate.
7.3. Incalcarea punctelor 2.6 si 2.10 se sanctioneaza cu avertisment de 20% sau un procent mai mare in cazul in care se constata o recidiva.
7.4. Nu se accepta creearea mai multor conturi de catre un utilizator pentru a evita sanctiunile aplicate de administratori si/sau moderatori, pentru a influenta rezultatele sondajelor sau in alte scopuri. Sanctiunea in cazul conturilor multiple este stergerea tuturor conturilor(clone)si aplicarea unei interdictii de acces pentru contul cu cele mai multe mesaje scrise, pe o perioada decisa de administratori.

8. Alte mentiuni
8.1.Situatiile care nu au fost prevazute de acest regulament vor fi solutionate de catre administratorii forumului, prin metode avand ca scop final buna functionare a site-ului si prevenirea oricarei actiuni rauvoitoare sau care ar putea prejudicia in orice fel utilizatorii forumului.
8.2.In momentul inregistrarii se considera ca ati fost de acord in totalitate cu acest regulament. Daca la momentul introducerii sau a modificarii regulamentului erati deja inscris ca utilizator, actiunea de a scrie mesaje in continuare inseamna acceptarea implicita a acestor reguli. Necunoasterea prezentului regulament nu va absolva de sanctiunile acordate ca urmare a incalcarii regulilor mai sus enuntate. Daca nu sunteti de acord cu regulamentul, semnalati acest lucru unui administrator si contul dumneavoastra va fi inchis (mesajele deja scrise nu vor fi insa sterse).
8.3.Acest regulament se bazeaza pe respectul reciproc al dumneavoastra fata de colegii de forum.
8.4.Informatiile forumului sunt publice, iar raspunderea pentru continutul mesajelor apartine in intregime autorilor lor. Conform "Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe", este interzisa folosirea informatiilor existente intr-unul sau mai multe mesaje fara acordul scris al autorului sau autorilor. In cazul citarii unor portiuni dintr-un mesaj sau a unui sau mai multor mesaje se recomanda precizarea sursei.
8.5.Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament fara o notificare in prealabil.
....................................... * * * * * * * * * * * * ...........................................................
User avatar
andrei mocanu
Tzepar
 
Posts: 1856
Joined: Sun Jul 12, 2009 11:28 pm
Location: Str. Sabarului nr.1, com. Jilava, jud. Ilfov

Return to Informatii utile, Administrare, Nemultumiri

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Ciclism Amatori