Executie sape, turnare sape

Echipament ciclism

Biciclete, accesorii, echipament ciclism

www.CiclismAmatori.ro • View topic - NOUTATI

NOUTATI

Sugestii şi Reclamaţii, Informaţii pentru începători (înregistrare, cum se pun poze şamd)

Moderator: davecamp

NOUTATI

Postby Ciclistul Amator » Thu Aug 13, 2009 8:02 am

Salut,

Daca sunt informatii interesante si/sau importante, pot fi puse pe pagina de Noutati a site-ului.
Deocamdata avem 4 articole
ciclism pentru amatori - ciclisti amatori - cicliste amatoare
Ciclistul Amator
Site Admin
 
Posts: 43
Joined: Sun Jul 12, 2009 1:32 pm

Re: Noutati

Postby myxtreme2012 » Thu Sep 24, 2009 8:54 am

Nu ştiu câţi dintre voi sunteţi membri Livestrong, dar iată ce-am primit astăzi pe mail:

Dear Paul,

October 2, 1996 is the day I was diagnosed with advanced testicular cancer and began the fight of my life. This year on October 2, we celebrate LIVESTRONG Day. It’s the day members of our community celebrate the spirit of LIVESTRONG by organizing and attending hundreds of events and raising awareness about the fight against cancer in communities across the globe. LIVESTRONG Day is critically important—and I need you to step up.

Will you join us for LIVESTRONG Day? We make it easy to host and find events in your neighborhood with our map:

http://www.livestrongaction.org/map

By joining an international wave of coordinated grassroots activity on LIVESTRONG Day you can make world leaders and the media pay attention while educating your own community about the fight against cancer.
452 people just like you have already signed up for LIVESTRONG Day—but we need more. If we can generate hundreds of local events and thousands of RSVPs through our new, interactive map, we can dramatically show world leaders that cancer touches everyone.

See what’s happening all over the world:

http://www.livestrongaction.org/map

Being a part of LIVESTRONG Day is simple. Our map also makes it easy to search for and RSVP to events already happening near you. And you can also host any type of event you want, whether it’s a bake sale or a bike ride, fundraising in your neighborhood or getting your co-workers to wear yellow.

By taking part in LIVESTRONG Day, you can help your friends and neighbors understand that fighting cancer isn’t just up to doctors and researchers—it’s up to all of us. Please take a minute to add or find an event, and join our cause:

http://www.livestrongaction.org/map

LIVESTRONG,
Lance and the LIVESTRONG Action Team
If you really want something in this life, you have to work for it.
Now, quiet! They're about to announce the lottery numbers... ;)
User avatar
myxtreme2012
Membru Senior
 
Posts: 577
Joined: Wed Jul 15, 2009 11:54 am

Re: Noutati

Postby theos2009 » Tue Nov 17, 2009 10:04 am

Salutare,
Am trecut ieri seara pe linga Palatul Ghica se deschide acolo un SUPER MAGAZIN DE BICLE am ramas cu gura cascata cind am vazut ce era acolo doar afara am mai vazut asa ceva inca se lucreaza la el dar arata BETON . Cred ca sunt baiatii din BABA NOVAC ca l-am zarit pe ALEX mecanicul pe acolo .
Eu va zic sa treceti sa vedeti chiar daca e concurentza dar.... dupa mine e cel mai tare din BUCURESTI la ORA ACTUALA

salutari
theos2009
Membru
 
Posts: 13
Joined: Tue Nov 10, 2009 10:18 am

Re: Noutati

Postby andrei mocanu » Tue Nov 17, 2009 11:05 am

este intr-adevar bikexcs...mama, ce reclama agresiva pe toate forumurile :mrgreen: ...de ce e cel mai tare, ca e vopsit frumos si ca are niste rampe facute din placaj ? :lol:
User avatar
andrei mocanu
Tzepar
 
Posts: 1856
Joined: Sun Jul 12, 2009 11:28 pm
Location: Str. Sabarului nr.1, com. Jilava, jud. Ilfov

Re: Noutati

Postby theos2009 » Tue Nov 17, 2009 7:07 pm

nu prietene ci pentru ca are bikle de la 800 ron pina la 20000 ron si pentru ca are gama completa de piese shimano si sram si toate furcile de la Rock shocs

+altele daca tu crezi ca este putin..........ok m-ai convins si da si pt ca este frumos m-am saturat sa cumpar din cociobe gen bebe veloteca etc sper si eu sa pot cumpara in mod civilizat cum am vazut pe "afara"
theos2009
Membru
 
Posts: 13
Joined: Tue Nov 10, 2009 10:18 am

Re: Noutati

Postby andrei mocanu » Tue Nov 17, 2009 10:38 pm

pai "prietene", daca te-ai saturat sa cumperi din cocioabe, de ce nu treci pe la magazinul bikersteam? nu e foarte departe de voi, ai adresa pe site :lol:
si acolo gasesti bike-uri pentru toate buzunarele....iar shimano sau rock, nu te supara, am tot vazut prin oras...sincer, ai laudat atat ca am crezut ca cine stie ce lucruri nemaivazute sunt acolo...
User avatar
andrei mocanu
Tzepar
 
Posts: 1856
Joined: Sun Jul 12, 2009 11:28 pm
Location: Str. Sabarului nr.1, com. Jilava, jud. Ilfov

Re: Noutati

Postby theos2009 » Wed Nov 18, 2009 9:20 am

AAAA
scuze nu stiam ca acesta este forum pt UN MAGAZIN credeam ca este pentru iubitorii de biciclete ...si fie vorba intre noi ca nu ne vede nimeni am fost si acolo dar... la pomu laudat m-am dus cu sacu ...ce sa vad acolo hai sa fim seriosi .
Eu acum inteleg ca vreti reclama dar nici asa sa confundam marfa cu ambalajul ..dar daca va place asa merge-ti voi acolo eu unde vreau si vedem cine este mai cistigat . grupul din care fac parte ne dorim un service echipat cu scule de ultima ora ( au acolo ) mecanici buni ( au si asta ,ALEX) oameni cu care se poate vorbii si care stiu ce vind si in general sa beneficiem de toate facilitatile pe care le au cei din vest. Tu banuiesc ca nu stii cum este in vest dar te sfatuiesc sa mergi si cind te intorci mai vorbim .. poate ca , comertul asta in garaje dughene si alte curti amenajate cu vinzari pe ziar este ceea ce cauti EU NU caut asta vreau sa-mi placa ce vad sa pot studia un produs in magazin sa --mi prezinte produsul un profesionist nu un om care face asta in timpul liber.
Da am laudat si am specificat GAMA COMPLETA din shimano rock etc .. nu aici o furca dincolo un angrenaj azi este miine nu si nu se stie daca mai vine .In Ghica le poti vedea unele linga altele le poti compara fizic nu din poze etc asta era nemaivazut in ROMANIA oricum mai au citeva zile si deschid baietii dupa aia mai vorbim vedem care si cum este mai bun caci in definitiv noi cumparatorii vom cistiga din concurentza lor.(reduceri oferte ETC)
APROPO DOMNULE AM43 PROBABIL ADMIN SI PATRON IN ACELASI TIMP ca sa fie corecta informarea celor ce intra pe forum ar trebuii sa stie ca aici se face reclama unui magazin si antireclama celorlalte.
toate cele bune
theos2009
Membru
 
Posts: 13
Joined: Tue Nov 10, 2009 10:18 am

Re: Noutati

Postby thor66six » Wed Nov 18, 2009 9:34 am

Cei care intra pe forum,stiu asta.Totusi nu am remarcat ca,achizitionarea de piese sau biciclete de la respectivul magazin,sa fie o conditie pentru patrunderea sau ramanerea pe forum.
thor66six
 

Re: Noutati

Postby theos2009 » Wed Nov 18, 2009 9:55 am

ok
inseamna ca eu am gresit crezind ca este un forum de informare corecta a celor ce iubesc bicletele si din acest motiv am anuntzat ce am vazut la mag in Ghica incercind sa informez toata lumea pentru a putea compara preturi ..calitati..etc in acest caz ..imi cer scuze pt ca am scris descpre CONCURENTZA si promit sa scri de acum punctual doar in topicuri inocente

repet... toate bune tuturor
theos2009
Membru
 
Posts: 13
Joined: Tue Nov 10, 2009 10:18 am

Re: Noutati

Postby andrei mocanu » Wed Nov 18, 2009 11:23 am

@theos2009 : mda...asa se intampla deobicei cand primesti pe cineva in casa si intra incaltat si cu noroi pe picioare....ai reusit sa debitezi un sir intreg de tampenii numai datorita faptului ca am spus ca piese shimano am mai vazut prin orasul asta...ma jignesti fara nici un motiv si aberezi accentuat despre tot felul de reclame si conditionari (apropo, am vazut acelasi post pus me mai multe forumuri), cand defapt ai intrat aici si ai inceput de la prima fraza sa faci reclama magazinului cu pricina...am postat doar niste comentarii, puteam foarte simplu sa consider spam si ca asta gata discutia.
deci, nu vad de unde atata inversunare, mai ales ca si magazinul respectiv a activat ani buni intr-o maghernita de cea mai joasa calitate.
si ca sa inchei, pe forumul asta s-a scris despre orice fel de concurenta posibila, oamenii care scriu aici cunosc ca si mine dealtfel toate magazinele din bucuresti si sunt absolut liberi sa cumpere ce vor si de unde vor, deci nu vad care este problema
User avatar
andrei mocanu
Tzepar
 
Posts: 1856
Joined: Sun Jul 12, 2009 11:28 pm
Location: Str. Sabarului nr.1, com. Jilava, jud. Ilfov

Next

Return to Informatii utile, Administrare, Nemultumiri

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Ciclism Amatori