P1070182.jpg

Acasa
Prima evadare PDF Imprimare E-mail
Prima Evadare va avea loc duminica 9 mai de ziua Europei.

Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoara fără diferențe de nivel.

Concursul se va desfașura între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 55 de km.
Anul trecut a fost maratonul cu cel mai mare numar de participanti, aproape 600.Maraton de ciclism cross country Maratonul este accesibil, dar se recomandă antrenament înainte – cel puțin 2-3 ieșiri mai lungi pe teren accidentat (drumuri forestiere, de câmp …). De asemenea, se recomanda o mai mare grijă în hidratare, alimentație și echiparea minimă pentru orice ciclist (citeste paginile sfaturi si regulament).

Traseul este marcat pe toată distanța, are 10 puncte de control, o zona de start și alta de finish, zone de alimentare, este asistat de poliție și salvare, patrulat de oficialii competiției, echipe de fotografi și cameramani.
Prin organizarea acestui eveniment se mai doreste:
- Incurajarea unui mod de viață sănătos prin practicarea sportului in aer liber, fiind o competitie care aduce la un loc amatori si profesionisti in diferite categorii.
- Promovarea traseelor și pădurilor din nordul Bucureștiului într-un mod mai activ decat cel al gratarelor;
- Curatarea de deseuri a zonelor afectate
- Promovarea competitiei in general si a celorlalte maratoane mtb din tara (vezi pagina de competitii)
- Un București mai curat și mai liber prin folosirea bicicletei;

Mai multe informatii gasiti la http://primaevadare.ro/
 
< Precedent   Urmator >

Chestionar

Care sunt cele mai potrivite ore de iesit in tura in cursul saptamanii?
 

Who's Online
© 2019 Ciclism Amatori
Powered by Pret Corect Team