P1070175.jpg

Acasa
Ciclism Cube Days PDF Imprimare E-mail
CUBE DAYS isi propune sa fie o intalnire intre prieteni si un eveniment de promovare a mersului pe bicicleta. Nu dorim sa ne transformam  intr-un concurs ci doar sa atragem cati mai multi oameni catre sport si in special catre ciclism. Ciclism amatori Cube DAys
Vrem sa ne intalnim in fiecare luna a sezonului in numar cat mai mare si sa realizam diverse ture pe bicicleta prin padurea Cernica, pe trasee marcate si evidentiate in functie de dificultate. Startul se va da din zona strandului Cernica, iar pe drumul de acces vor fi amplasate semne directionale ce va vor ajuta sa ajungeti usor la locatie. Accesul auto este si el permis iar locurile de parcare se vor aloca in limita spatiului disponibil. Vrem sa petrecem ore cat mai frumoase impreuna, motiv pentru care fiecare participant la tura va primi din partea Bikexpert o bautura gratis inainte de start, iar la final vom asigura  muzica si antrenul.
Nu este necesar sa fiti proprietari ai unei biciclete Cube. Va asteptam sa veniti cu orice fel de vehicul cu doua roti. Cei mici sunt si ei asteptati si pentru ei am pregatit un traseu special unde se vor putea distra in voie si invata in acelasi timp cate ceva despre mersul pe bicicleta, sub supraveghere continua astfel incat parintii sa poata participa la tura completa.
La sfarsitul turei vom organiza o tombola cu premii din partea Bikexpert si a partenerilor nostrii.
 
< Precedent   Urmator >

Chestionar

Care sunt cele mai potrivite ore de iesit in tura in cursul saptamanii?
 

Who's Online
© 2019 Ciclism Amatori
Powered by Pret Corect Team