banner home mic.jpg

Acasa
Treci pe verde cu bicicleta rosie PDF Imprimare E-mail

TRECI PE VERDE CU BICICLETA ROSIE!

Amatorii de ciclism si nu numai, sunt invitati sa acceseze site-ul www.bicicletarosie.ro si sa castige o bicicleta rosie de la Coca-Cola

 

Bucureşti, 2 iulie 2010

ciclism coca   colaPentru al doilea an consecutiv, Sistemul Coca-Cola din România, in parteneriat cu Primaria Capitalei si Green Revolution organizeaza cel mai mare tur ciclist pentru amatori - „Bicicleta roşie”, ce va avea loc in 17 Iulie, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20:00. 

400 de câştigători ai competiţiei „Bicicleta roşie” vor participa la acest eveniment împreună cu mulţi alţi posesori de biciclete care doresc să susţină un stil de viaţă activ, mai „verde”, mai echilibrat. 

Pentru a promova turul ciclist şi a încuraja participarea, Sistemul Coca-Cola România ofera 400 de biciclete, căşti de protecţie, cotiere şi genunchiere, printr-o promoţie organizată în perioada 01 Iulie – 14 Iulie 2010.

Persoanele care doresc sa participe la concurs, trebuie sa acceseze website-ul www.bicicletarosie.ro si sa completeze un chestionar. La finalul promotiei, 400 de norocosi vor fi selectati, prin tragere la sorti, conform regulamentului, pentru a intra in posesia unei biciclete si al unui echipament de protectie complet. ciclism amatori coca cola

„Este al doilea an in care organizam acest eveniment si speram ca va avea un succes cel putin la fel de mare ca anul trecut. Prin acest gen de actiuni, Sistemul Coca-Cola din România isi afirma preocuparea constanta pentru sănătatea oamenilor şi starea lor generală. Dorinţa noastră este să încurajăm oamenii să adopte un stil de viaţă activ şi sănătos, prin calitatea şi diversitatea produselor noastre, prin modul în care le comercializăm, prin informaţiile nutriţionale pe care le oferim şi prin programele noastre care încurajează activitatea fizică.” adaugă Petre Sandru, Market Operations Manager, Coca-Cola Romania si Moldova.

 “Dacă dorim ca Bucureștiul să fie un oraș în care nu doar să locuim ci și să trăim, am lasa măcar o dată pe saptămână mașina în parcare și am merge cu bicicleta. Ca primar al acestui oraș am inițiat și voi iniția în continuare proiecte prin care să creez o infrastructură modernă pentru cei care folosesc acest mijloc de transport. În viitorul apropiat, mersul pe bicicletă ar trebui să devină în București o obișnuință. Daca toți vom ințelege acest lucru, Capitala va creâște cu adevarat Verde” adaugă Domnul Primar General al Capitalei, Dr. Sorin Oprescu.

 

Turul ciclist „Bicicleta roşie” este un proiect susţinut de Sistemul Coca-Cola România, în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Green Revolution. Obiectivul principal al acestui program este să incurajeze locuitorii Capitalei să adopte un stil de viaţă sanatos.

Anul trecut, peste 800 de bucuresteni au luat parte la turul ciclist „Bicicleta rosie”, alaturi de personalitati din lumea sportului, vedete si reprezentanti ai autoritatilor. In cadrul evenimentului, specialisti nutritie au oferit tuturor participantilor informatii despre hidratarea echilibrata si caracteristicile unui stil de viata sanatos.

 

Despre Compania Coca-Cola

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume aproape 500 de marci de bauturi racoritoare. Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.6 miliarde de portii pe zi. Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator, conservarea resurselor si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea.

In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele    Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).

Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul www.thecoca-colacompany.com

Persoana de contact: Imola Zoltan, McCann PR, tel: 0721 250 540

 

 

 
< Precedent   Urmator >

Chestionar

Care sunt cele mai potrivite ore de iesit in tura in cursul saptamanii?
 

Who's Online
© 2019 Ciclism Amatori
Powered by Pret Corect Team