P1070188.jpg

Acasa
Cupa Cetatilor PDF Imprimare E-mail

Cupa Cetatilor - editia XXciclism cupa cetatilor

Se da chemarea la oaste! “Verde pentru Biciclete” si Clubul Sportiv Gratzu te cheama la lupta, prin pedalare. Vino duminica, 5 septembrie 2010, la Padurea Verde pentru cea de-a XX-a editie a Cupei Cetatilor.

Batalia se va da pe traseele marcate de la Padurea Verde, pe un traseu de 7 km, de-a lungul caruia sunt dispusi arbitri de teren si supraveghetori. La competitie sunt asteptati toti biciclistii din Cetatea Timisoara, din tara si din strainatate, amatori sau profesionisti.

Categoriile de concurs sunt :

a)      Copii (10 – 14 ani) - 1 tura

b)      Junori (15 – 19 ani) - 3 ture

c)       Seniori (20 – 35 ani) - 4 ture

d)      Elite (36 – 99 ani) - 2 ture

e)      Fete – 2 ture

 

In final, va fi acordat Trofeul de Cavaler si Printesa a Cetatii Timisoara si se vor acorda premii pentru: cel mai tanar participant, cel mai varstnic participant si cea mai grozava cazatura. Fondul de premiere al concursului este de aproximativ 4.500 lei.


Inscrie-te din timp, pana in 3 septembrie 2010, pe www.cupacetatilor.ro sau pe www.pedaleaza.ro. Inscrieri vor avea loc si in ziua concursului, incepand cu ora 9:00. Participarea in concurs se va realiza pe baza cartii de identitate si pe baza numarului de biciclist obtinut in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”. Cei care nu au deja un numar, pot intra in posesia unuia la inscrierea în concurs.

Cupa Cetatilor este singurul concurs de sport extrem din Romania care se desfasoara in locatii istorice, incepand din 1998. Pentru mai multe detalii, intra pe www.pedaleaza.ro sau pe www.cupacetatilor.ro.

 

Verde pentru Biciclete este o miscare pentru pedalare, realizata de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu si cu sprijinul KissFM, Agenda, timisoreni.ro, agenda.ro, Ziua de Vest, Status Pimp, pressalert.ro, timisoarapefata.ro, Mbike.

 

Te asteptam cu drag!

 

Echipa “Verde pentru Biciclete”

www.pedaleaza.ro

Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.

 
< Precedent   Urmator >

Chestionar

Care sunt cele mai potrivite ore de iesit in tura in cursul saptamanii?
 

Who's Online
© 2019 Ciclism Amatori
Powered by Pret Corect Team