P1070163.jpg

Acasa
Predeal MTB Trophy PDF Imprimare E-mail

Predeal MTB Trophy  

Anul 2010 aduce o noutate in peisajul evenimentelor cu caracter sportiv din Statiunea Predeal, un eveniment organizat cu sprijinul Primariei Predeal, Tabere-munte, Ski Pro,maraton predeal trophy alaturi un grup de parteneri entuziasti, sustinatori ai mountain biking-ului in aceasta zona si de sponsorii ce au decis sa ni se alature.
Este vorba despre prima competitie deschisa de mountain bike organizata aici, competitie adresata tuturor iubitorilor sportului, dar si iubitorilor de natura si ai unui stil de viata sanatos, de la varsta minima de 15 ani si cu abilitati specifice si stare fizica adecvate (decente), tuturor celor dornici de a practica mountain bike-ul chiar la munte (!), in mijlocul naturii.

 

Sunt invitati sa ia parte la acest maraton in primul rand amatorii, cei ce doresc sa-ti testeze, impinga, depaseasca limitele, cat si profesionistii, cei ce lupta direct pentru un loc in frunte, pentru Trofeul cel mare.
Predeal MTB Trophy este primul maraton de mountain bike din zona statiunii Predeal si probabil, cel mai frumos organizat pana acum in Romania, intr-un cadru natural de exceptie, intr-o perioada a anului in care foioasele bogat colorate vor incanta privirile si vor face efortul depus mult mai placut, pe trasee ce putini au avut ocazia pana acum sa le parcurga.
Veti avea parte de o organizare ce ne straduim sa va depaseasca asteptarile si speram ca expeienta acestei incercari sa fie una cat mai placuta, chiar daca nu neaparat cea mai usoara pentru toti.
Va asteptam sa fiti printre cei ce vor scrie istoria acestui maraton, parte a ceea ce dorim sa devina o traditie in "peisajul" evenimentelor de acest gen si a celor din statiunea Predeal.

Mai multe informatii gasiti la http://predeal-trophy.ro/

 
< Precedent   Urmator >

Chestionar

Care sunt cele mai potrivite ore de iesit in tura in cursul saptamanii?
 

Who's Online
© 2019 Ciclism Amatori
Powered by Pret Corect Team