P1070149.jpg

Acasa arrow Noutati arrow Noutati din Ciclism arrow Turul ciclist al Sibiului
Turul ciclist al Sibiului PDF Imprimare E-mail
Turul ciclist al Sibiului
 
Manifestarea competitionala de perfomanta, Turul Ciclist al Sibiului (www.ciclism.sibiu.ro), se va derula in vara, intre 6 si 10 iulie 2011. Turul
ciclism sibiu
 a primit acreditarea Uniunii Cicliste Intenationale de la Geneva, la categoria intrenationala 2.2 (egala cu a Turului Ciclist al Romaniei) si va alinia la start 20 de echipe masculine de elita si U23 din Italia, Franta, Luxemburg, Turcia, Ungaria, Ucraina, Belgia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Polonia, Germania si Romania. Dintre echipele care si-au anuntat participarea, foarte multe sunt echipe continentale. Mai multe detalii si foto in attachment.
 
Turul Ciclist al Sibiului va fi insotit de un eveniment cadru - Saptamana Ciclista de la Sibiu: un conglomerat de evenimente atractive pentru public, de la plimbari cu bicicletele, curse pentru public, familii, sponsori, spectacole pana la targuri de biciclete si targul agentiilor care ofera ture de ciclo-turism si prezentari de specialitate - toate ocazii deosebite de a intalni laolalta un numeros public interesat de ciclism, venit din toata tara.
 
 
Urmator >
© 2019 Ciclism Amatori
Powered by Pret Corect Team