P1070145.jpg

Acasa
Crosul Petrom
26 septembrie 2010 - Piata Constitutiei


  •    Pentru fiecare participant la cros, Petrom amenajeaza un metru de pista de bicicleteCiclism cross Petrom
  •     4200 de metri de pista de biciclete au fost realizati in urma editiilor din 2009 si 2008

Duminica, 26 septembrie 2010, va avea loc cea de a V-a editie a Crosului Petrom.  
Si in acest an, compania isi mentine promisiunea de a construi un metru de pista de biciclete pentru fiecare participant la Cros. Astfel, Petrom doreste sa incurajeze responsabilitatea sociala individuala si sa vina in intampinarea iubitorilor de sport, oferindu-le oportunitatea sa faca miscare in aer liber. "Participantii la Crosul Petrom ne-au ajutat sa construim, in ultimii 2 ani, mai mult de 4 km de pista de biciclete in Bucuresti. Si pentru ca acest parteneriat s-a dovedit a fi unul de succes, il vom continua. Speram sa marim numarul traseelor deja amenajate in Parcul Herastrau si parcul Titan si, pentru asta, asteptam si in acest an un numar cat mai mare de alergatori". Mona Nicolici, CSR Manager Petrom
Citeste mai departe...
 

Neuzer Bike Party 2010 

Traseele pentru 2010 înca se afla înca sub constructie. Vor exista modificari la toate traseele, dar în 60-70% vor asemena cu cele din 2009. În curând vom încarca hartile, trackurile pentru GPS si profilurile. Pâna atunci puteti sa va uitati la trasee în Galerie.

Descrierea traseelor 2010

1. Traseul Easy  - Are o lungime de arpox. 10 km cu o diferenta de nivel de 100 m, care sunt parcursi în padurea Platoului Cornesti si pe dealurile Czinege.  Recomandat pentru toti ciclisti care nu au pregatire, dar pedeleaza din când în când cu familia sau pâna la locul de munca.

Citeste mai departe...
 

Predeal MTB Trophy  

Anul 2010 aduce o noutate in peisajul evenimentelor cu caracter sportiv din Statiunea Predeal, un eveniment organizat cu sprijinul Primariei Predeal, Tabere-munte, Ski Pro,maraton predeal trophy alaturi un grup de parteneri entuziasti, sustinatori ai mountain biking-ului in aceasta zona si de sponsorii ce au decis sa ni se alature.
Este vorba despre prima competitie deschisa de mountain bike organizata aici, competitie adresata tuturor iubitorilor sportului, dar si iubitorilor de natura si ai unui stil de viata sanatos, de la varsta minima de 15 ani si cu abilitati specifice si stare fizica adecvate (decente), tuturor celor dornici de a practica mountain bike-ul chiar la munte (!), in mijlocul naturii.

 

Citeste mai departe...
 

Cupa Cetatilor - editia XXciclism cupa cetatilor

Se da chemarea la oaste! “Verde pentru Biciclete” si Clubul Sportiv Gratzu te cheama la lupta, prin pedalare. Vino duminica, 5 septembrie 2010, la Padurea Verde pentru cea de-a XX-a editie a Cupei Cetatilor.

Batalia se va da pe traseele marcate de la Padurea Verde, pe un traseu de 7 km, de-a lungul caruia sunt dispusi arbitri de teren si supraveghetori. La competitie sunt asteptati toti biciclistii din Cetatea Timisoara, din tara si din strainatate, amatori sau profesionisti.

Categoriile de concurs sunt :

a)      Copii (10 – 14 ani) - 1 tura

b)      Junori (15 – 19 ani) - 3 ture

c)       Seniori (20 – 35 ani) - 4 ture

d)      Elite (36 – 99 ani) - 2 ture

e)      Fete – 2 ture

 

In final, va fi acordat Trofeul de Cavaler si Printesa a Cetatii Timisoara si se vor acorda premii pentru: cel mai tanar participant, cel mai varstnic participant si cea mai grozava cazatura. Fondul de premiere al concursului este de aproximativ 4.500 lei.


Citeste mai departe...
 

Se organizează un nou Maraton de MTB în inima Ardealului.Ciclism Maraton MTB

Directia pentru Sport a judetului Harghita împreună cu câtiva ciclisti din Miercurea Ciuc organizează un nou Maraton de MTB pentru amatori. Locatia de această dată nu este Miercurea Ciuc ci Harghita Băi, o staţiune de iarnă. Concurenti vor fi lansati pe un traseu variat pe două distante. Organizatorii speră ca să câstige acest nou maraton interesul
fiecărui concurent si să revină la Harghita Băi pentru un nou concurs.


Locatia: 

Harghita Băi - Start si Finish

Citeste mai departe...
 
Primul ciclist globtrotter

In acest articol vom vorbi de o legenda a ciclismului. Ciclism modern globtrotter
Thomas Stevens (24 decembrie 1854 - 24 ianuarie 1935) a fost prima persoana care a inconjurat Pamantul pe bicicleta. Nascut la Great Berkhamstead, Hertfordshire, Anglia, in familia lui William si Ann Stevens, avand o sora mai mica, Jane si una mai mare, Bridget, a fost un cititor nesatios de carti de calatorie si in 1872 a parasit casa parinteasca pentru a se muta in Statele Unite unde a avut cateva slujbe inainte de a deveni miner in Colorado.
In 1884 si-a achizitionat o bicicleta emailata cu negru, model Columbia Standard de 50 de inci cu roti nichelate, construita de Pope Manufacturing Company din Chicago.
Stevens a pornit in calatoria sa prin tara ducand in geanta de pe ghidon cateva soseste, o camasa de schimb, o haina de ploaie ce putea fi folosita si pe post de cort si o arma Smith & Wesson cu calibrul de 38 mm.
Thomas Stevens a pornit pe 22 aprilie 1884, orele 8, din San Francisco, California cu intentia de a face turul lumii (in afara de oceane) pe bicicleta.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 8 - 14 din 31

Chestionar

Care sunt cele mai potrivite ore de iesit in tura in cursul saptamanii?
 

Who's Online
© 2018 Ciclism Amatori
Powered by Pret Corect Team